dilluns, 14 de desembre del 2009

GP Xest-2009

Bé , ja tenim la temporada acabada i practicament preparant el proper any. Com a colofó de la festa del campionat del món i de fí de temporada del Motoclub , cal felicitar-mos a tots pel 3er. l loc del pilot del motoclub Nico Terol , així com la recent distinció com a millor organització de la resistència d´Enduro 2009.

Com a petita crònica del gp xest , nosaltres ja varem eixir divendres , un poc tard donats els horaris , i com que no hi havia presa varem esmorzar a l´Olleri on Rafel ens va recomanar un bon lloc .
Després al circuit , entrenaments lliures i cap a Xest a dinar , després passejada i a casa.

Dissabte el dia va esser més complet , ja va vindre més gent i varem matinar un poc més , el viatge amb la moto una pena i deslluït pel vent que ens feia anar de cul . També calia tindre en compte els radars fixos a la circuvalació de València i es que marcava 80Km/hora.

Al circuit la festa impressionant i ja es notava l´afluència de gent , una vegada vistos els 125 i motogp eixim cap a Xiva on ja coneixiem un bon lloc per dinar , després a Xest com no pot esser d´altra manera (malgrat la mala llet i prepotència de la policia local) .

Diumenge , impressionant : varem entrar al parking ordenadament i lenta però sense parar .

Després a les carreres impresionant Nico , però una gran pena que el resultat no acompanyara tot l´esforç , 250 cc ens va deparar la casta d´un pilot que es va ensenayar como vol esser campió del món i com vol que s´escriga el seu nom a la història : guanyant !!!... i quasi ho perd tot així que només podem dir al més pur estil rossi : bravo Aoyama , bravisssimo.

Després tots a casa amb una eixida fluida i ordenada del circuit com mai haviem vist .

Enhorabona a tots per la temporada i a preparar la del 2.010 !!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada